Panganggo:Dragunova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Talk
Hi. My screen name is Dragunova. I'm a sysop at id.wikipedia.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Dragunova.

Yayasan Wikimedia