Panganggo:Dinamik-bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Dinamik rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.

Programming Language(s): Python, pywikipedia
Function Details: adding\editing interwiki links (interwiki.py)
Automatic or Manually Assisted: Automatic
Edit period(s): maximum realizable practically