Panganggo:Dias Lentera Yuliano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng pepanggihan kalihan kula. Nama kula Dias Lentera Yuliano, kula samenika lagi wae nggawe akun wikipedhia.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.