Panganggo:Dcljr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katerangan panganggo Babel
en-N This user has a native understanding of English.
es-1 Este usuario tiene un conocimiento básico del español.
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
Panganggo miturut basané

For information about me, please see en:User:Dcljr. To discuss any issues related to this wiki, please use my talk page here.

Note: This wiki contains 57.157 articles. (See also: Statistics, NewPages, RecentChanges, NewFiles, Log, Admins.)