Panganggo:Dandung Adityo Argo Prasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng enjing kabeh

Nresnani seni karawitan, udakara wis sesasi kepungkur warga desa Tegal Duren, Merbung, Klathen miwiti gladhen karawitan kang dipandhegani dening bapak Bambang Subagyo, gendhing-gendhing kang nate ditabuh kayata Kebo Giro, Ricik-Ricik, Manyar Sewu, Kijing Miring, lan liya-liyane.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 20 Oktober 2018 ing Yogyakarta.

Cithakan:WikiLatih