Panganggo:Cun Cun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

halo, saya tidak bisa bahasa Jawa, mau coba belajar sedikit.

Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
Golèk panganggo miturut basané
Wikipedia:Babèl
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Golèk panganggo miturut basané

id:Pengguna:Cun Cun