Panganggo:Chajar Cifa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangaken kula Chajar Umi Latifah saking Program Studi Pendidikan Bahasa Jawa, Semester 7 Universitas Muhammadiyah Purworejo. Ing dinten setu tanggal 16 Nopember 2019 punika kula ndherek pelatihan wikipedia wonten ing ruang kuliah umum.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 16 November 2019 ing Purworejo.