Panganggo:Wirjadisastra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
jv-N Panganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-N Pengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
da-1 Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
nl-1 Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands.
Basa Jawa
U+21D4.svg
Basa Inggris
Panganggo iki juru pertal lan juru pamriksa pertalan saka basa Inggris menyang basa Jawa ing Wikipedia:Ayo pertalana!.

Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.

Paugeran sing perlu dipertal[besut | besut sumber]

Paugeran sing wis dipertal[besut | besut sumber]