Panganggo:Wirjadisastra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Jawa
U+21D4.svg
Basa Inggris
Panganggo iki juru pertal lan juru pamriksa pertalan saka basa Inggris menyang basa Jawa ing Wikipedia:Ayo pertalana!.
Katerangan panganggo Babel
jv-N Panganggo iki panutur ibu basa Jawa.
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
ban-2 Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan Bali tingkat menengah.
su-2 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda hambalan panengah.
nl-2 Deze gebruiker heeft basiskennis van het Nederlands.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
mak-1 This user has basic knowledge of Makasar.
Panganggo miturut basané

Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.

Artikel kang arep dakgarap[besut | besut sumber]

Rondha[besut | besut sumber]

Wigati[besut | besut sumber]

Paugeran sing perlu dipertal[besut | besut sumber]

Paugeran[besut | besut sumber]