Panganggo:CahyoBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Wirjadisastra rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.