Panganggo:Botrie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia-logo-v2.svg

BOTrie

Operator: Riemogerz
Program language: Pywikipediabot
Source code: interwiki.py, replace.py, welcome.py
Function: Interwiki, welcome, cosmetic change

Botrie pirembagan 23 Mei 2012 13.47 (UTC)

Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Riemogerz rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.