Panganggo:BlackKnight

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

id userpage: BlackKnight


Geography Barnstar.png BintangWiki Geografi
"BintangWiki Geografi" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik geografi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Tetap semangat!! Pras rembugan 21:00, 23 Agustus 2010 (UTC)