Panganggo:Awewewe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
cs-NTomuto uživateli je čeština mateřským jazykem.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User kl-1Cithakan:User sk-1Cithakan:User hr-1
Golèk panganggo miturut basané

Jenengku yaiku Awewewe, aku utamané nyumbang Wikipedia Ceko. Aku ora menehi kontribusi marang Wikipedia Jawa, lan aku ora ngerti basa Jawa, supaya nulis warta kanggo aku ing basa Inggris, nanging aja njawab, aku bakal njawab sampeyan ing kaca dhiskusi ing Wikipedia Ceko.

Pesen iki dijarwakake nggunakake penerjemah. Yen sampeyan ora ngerti, aku apologize kanggo kesalahan basa.