Panganggo:Auliya Rifdah Khoirunnisa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng enjing. Kula Auliya Rifdah Khoirunnisa. Samenika kula saweg nyubi ngewiki sambi nguri-uri basa Jawi.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNY kelas Jurnalistik J.