Panganggo:Arum Migi Rohana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nama kula Arum Migi Rohana, samenika kula nembe sinau mbesut wonten ing Wikipedia Jawa.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNY kelas Jurnalistik J.