Panganggo:Arif doudo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kothakan
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
zh-1该用户可以使用简单中文进行交流。

Muhammad Arif Budiman, wiyar wonten Désa Doudo, Kecamatan Panceng, Kabupatèn Gresik, Jawa Wétan, wonten 17 Nopèmber 1989. Sampun dipunwisudha pascasarjana Teknik Indhustri saking Institut Teknologi Sepuluh Nopember, Surabaya, wonten taun 2012. Kawigatinipun ingdalem ngawuri-uri kabudhayan Jawi ndadosaken panjenenganipun nggabung makarya wonten Unit Kegiatan Tari dan Karawitan Institut Teknologi Sepuluh Nopember.