Panganggo:Apalsola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
en-2 This user can contribute with an intermediate level of English.
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané