Panganggo:Apalsola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babèl
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
sv-1Denna användare har baskunskaper i svenska.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané