Panganggo:Antón Francho

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ora ana kaca panganggo Antón Francho

Kaca iki kudu digawé lan dibesut déning Antón Francho
Nggawé kaca sing ingaran Panganggo:Antón Francho