Panganggo:Annisa Sari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami kula Annisa Sari, nami celak kula Anis. Kula lahir wonten ing Bantul. Papan padunung kula wonten ing Gandakusuman, Yogyakarta.