Panganggo:Andri Dariel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami kulo Andri

Personawiki[besut | besut sumber]

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.

Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Crystal128-laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


Druplicon.large.png
Panganggo iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
Bicycles in India 06.jpg
Panganggo iki tumpakané Sepéda Onthél


Honda VF400F.jpg
Panganggo iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo iki klangenanné Bakso


Rendang.JPG
Panganggo iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
Volleyball serve.jpg
Panganggo iki seneng olahraga Voli


Japanese top.jpg
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Gasing


Balls of glass.jpg
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Nèkeran