Panganggo:Ananta Ayu Wulansari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ananta Ayu Wulansari
Ananta Ayu.jpg
Ananta Ayu Wulansari
Pratélan latar wuri
Paraban Umi
Saka Surabaya, Jawa Timur, Indonesia Indonésia
Mangsa akarya 1996 - saiki
Sing magepokan Wiki Mrebawani
Universitas Airlangga

Tepangaké asma kula Ananta Ayu Ayu Wulansari. Kula saka Universitas Airlangga sinau babagan kedhokteran waja. Ananta Ayu Wulansari pirembagan 25 Januari 2016 05.17 (UTC)