Panganggo:Ananta Ayu Wulansari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ananta Ayu Wulansari
Ananta Ayu.jpg
Ananta Ayu Wulansari
Pratélan latar wuri
ParabanUmi
SakaSurabaya, Jawa Timur, Indonesia Indonésia
Mangsa akarya1996 - saiki
Sing magepokanWiki Mrebawani
Universitas Airlangga

Tepangaké asma kula Ananta Ayu Ayu Wulansari. Kula saka Universitas Airlangga sinau babagan kedhokteran waja. Ananta Ayu Wulansari pirembagan 25 Januari 2016 05.17 (UTC)