Panganggo:Almanik Bayu Sukma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sugeng siang, aku Bayu. Saiki aku lagi njajal ngewiki nguri-uri Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 15 April 2018 ing Magelang.