Panganggo:AlleborgoBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

This is a bot owned by it:Utente:Alleborgo

Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
it-3Questo utente può contribuire con un italiano di livello avanzato.
Golèk panganggo miturut basané