Panganggo:Akprayogi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ari Prayogi

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani

Ari Prayogi iku mahasiswa ing Sanata Dharma. Asalé saka Wonosobo. Sakniki taksih remen maos, mboten ngertos ngenjang.