Panganggo:Ainur Rokhmah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Ainur, aku saiki lagi njanjal ngewiki sambi nguri-uri basa Jawa

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.