Panganggo:Ahmad Puji Laksono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

sugeng siang,aku ujik asli saka wonogiri. ning kene aku njajal ngewiki karo sambi nguri-uri basa jawa.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Jurnalistik.


black bear