Panganggo:Agathavidya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Senja di Pelabuhan Karimunjawa

Halo! Jenengku Agatha Vidya Nariswari, bisa diundang Agatha utawa Vidya. Aku mahasiswa ing Universitas Gadjah Mada jurusan Bahasa dan Sastra Indonesia 2017. Aku kontributor Wikipédia Jawa awit Oktober 2018!