Panganggo:Agathavidya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Agatha. Aku mahasiswa ing Universitas Gadjah Mada jurusan Bahasa dan Sastra Indonesia 2017. Aku lagi sinau lan nulis artikel basa Jawa ing Wikipedia Jawa.