Panganggo:Agathavidya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Senja di Pelabuhan Karimunjawa

Halo! Jenengku Agatha Vidya Nariswari, bisa diundang Agatha utawa Vidya. Aku mahasiswa ing Universitas Gadjah Mada jurusan Bahasa dan Sastra Indonesia. Aku kontributor Wikipédia Jawa wiwit Novèmber 2018!