Panganggo:Adhieyz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Babel:
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.


Nami kulå Adhi Susworo, lair ing Klathèn.
Kula mlebet wonten ing panganggé punika amargi duwéni pepéngén nyinaoni lan nambah kawruh båså Jåwå.
Mugi-mugi Wikipédia båså Jåwå tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun. Amien