Panganggo:Accelform

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh. Kulo wong Jawa, nami kulo Ageng Andri Amukti, kalairan Jayapura, 31 Desember 1990. Matur nuwun nggih.