Panganggo:Aa haq

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dipuntepangaken nggih. Kula Ahmad Abdul Haq (Arab: احمد عبد الحق‎‎) (Jawa: Akemad Ngabdul Kak). (Mbuh, carane nulis nganggo aksara Jawa kepriye? Hehe....)
Wonten Internet, griya kula inggih punika http://ahmad.web.id. Sumangga, katuran pinarak.

Kula ugi gadhah wiki piyambak ingkang adhedhasar platporem MediaWiki, ngrembag khusus bab keuangan negara. Mangga dipungrudug: http://www.wikiapbn.org.

Matur sembah nuwun....