Panganggo:AYST201

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

See on Meta

Katerangan panganggo Babel
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
it-2 Questo utente può contribuire con un livello intermedio in italiano.
jv-2 Panganggo iki duwé kawruh sedhengan bab basa Jawa.
Panganggo miturut basané