Panganggo:26 Ramadan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basmalah.svg
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang دڠن نام الله يڠ مها ڤموره لاڬي مها ڤڽايڠ


Purge

Wikipedia:Babèl
msPengguna ini merupakan bahasa ibunda bahasa Melayu.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
id-2Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat menengah.
ko-1이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Golèk panganggo miturut basané

Vista-Ym.png Selamat Datang![besut | besut sumber]

  • Assalamualaikum (السلام عليكم) - Basa Arab
  • Selamat sejahtera (سلامت سجهترا) - Basa Melayu
  • Annyeong haseyo (안녕하세요) - Basa Korea
  • Konnichiwa (こんにちは) - Basa Jepun

Exquisite-network.png Penghasilan rencana baharu (Buat artikel baru)[besut | besut sumber]

Sila ketik satu tajuk atau topik dan
tekan butang "Cari" untuk buat satu artikel baru
atau menyunting artikel tersedia.

Wikimedia-logo.svg Laman pengguna (Halaman pengguna)[besut | besut sumber]

Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:26_Ramadan.

Yayasan Wikimedia

Purge