Panganggo:221.20

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
ja-Nこの利用者は日本語母語としています。
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané