Panganggo iki biasa nggawé/ngurus gapura, berkas (.svg, .png), lan cithakan.
日本国
Panganggo iki cah WikiGnome.
This user has autoconfirmed rights on the English Wikipedia.
Pengguna ini adalah editor di Wikipedia bahasa Indonesia.
Panganggo iki nggunakaké Twinkle kanggo merangi vandalisme.

Panganggo:N219

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

RUS-2016-Aerial-SPB-Peterhof Palace.jpg

野氷ᬦᭀᬓᭁᬭᬶ清太ᬲᬾᬇᬢ 2/2 stars

人間ーにんじのーたーまりやぎーなー自由じゆやい、また、どぅー大切てーしちうむゆるちむとぅどぅーまむらんでぃる肝ーちもーたーやてぃんゆぬぐとぅさじゃかとーるむんやん。人間ーにんじのーむーとぅからいーかにすなわとーくとぅ、互ーたげー兄弟ちょーでーやんでぃる考ーかんげーさーにくとぅたらんだれーならん。

世界人権宣言せかいじんけんせんげん


Séita Nokōri
Séita Nokōri 2/2 stars
Editor, Wikipedia basa Jawa
"たとえ、妄想や夢やデジャブでも、どれも大切な私のストーリ。絶対誰にも譲れないビクトリー。胸に誓ったアイネバーギブアップ!"

"Mboh kuwi angen-angen, impèn, utawa déjà vu, kanggoku kabeh kuwi carita sing raana padanané. Aku raisoh ngeculné kajayan iki marang wong liya. Aku janji marang awakku, yén aku rabakal nyerah!"
- Mousou Katharsis

Ngenani aku

Tepangné jenengku Fèbri. Jeneng pènku Séita Nokōri. Aku anggota Wikimedia Indonesia, sawijiné sukarelawan ing Wikipedia basa Indonesia lan Wikipedia basa Jawa. Ing WBI, aku nduwéni sambèn dadi editor.
Aku salah sijiné wong sing mélu WikiNusantara 2019 lan saiki aku urip nang Klaten, Indonesia. 🌷🌷🌷

BintangWikiku ⭐⭐⭐
BakWedhi 1, 2, 3, 4 🪔🪔🪔

Pagawéyanku

Mbesut nang Wikipedia Jawa, Indonésia, Jepun, ro Inggris🌸🌸🌸

Btw nang poto nduwur kuwi, aku sing nyekel ponsel.
Disclaimer: Koreksi kaluputanku! Ngebully aku rabakal nggawé kowé bahgiya.

Kontak

Hubungi aku—lan bakal ngéwangi sira saisohku.


Ngenani aku

Gladri

Kotak Panganggo

Logo Lomba Nulis Wikipédia "Wiki Mrebawani"Panganggo iki panyarta dolanan Wiki Mrebawani
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ms-3Pengguna ini boleh menyumbang dengan taraf yang baik dalam Basa Melayu.
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
ko-1이 사용자는 간단한국어를 말할 수 있습니다.
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
WikiNusantara C - Ikon.svg
Panganggo iki panyarta WikiNusantara 2019
Panyarta kompetisi nulis Proyek SaraswatiPanganggo iki panyarta kompetisi Proyek Kompetisi Saraswati
Wikipedia-logo-v2-jv-java.svgPanganggo ini turut berkontribusi dalam terwujudnya Wikipedia Jawa.
4Panganggo iki sawijining Widyawan Mahasiswa.
Cithakan:Panyarta Bulan Asia Wikipedia Cithakan:Panganggo kopdar Wiki-ID Cithakan:Panyarta Wiki Jelajah
Cithakan:Panganggo Chrome Cithakan:Panganggo Android
Crystal128-laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


Cithakan:Panganggo Windows
Cithakan:Panganggo SD Cithakan:Panganggo SMP Cithakan:Panganggo SMA Cithakan:Panganggo UNS
Cithakan:Panganggo Twitter Cithakan:Panganggo Instagram Cithakan:Panganggo Kaskus Cithakan:Panganggo Gmail
Cithakan:Panganggo Telegram messenger Cithakan:Panganggo Skype Cithakan:Panganggo LINE Cithakan:Panganggo Steam
Cithakan:Panganggo 1CAK Cithakan:Panganggo Discord Cithakan:Panganggo osu! Cithakan:Panganggo J-pop
Cithakan:Panganggo lanang Cithakan:Panganggo ultah Cithakan:Panganggo anak ke Cithakan:Panganggo Pisces
Coat of arms of Yogyakarta.svgKanggo panganggo iki, Daerah Istimewa Yogyakarta gausah diwuwuhi tembung "Provinsi"
Cithakan:Panganggo monoteis Cithakan:Panganggo dukung pna Cithakan:Panganggo tolak sopa

Trivia

500 kaca anyar
500 besutan lelembut
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

3 April 2020

2 April 2020

1 April 2020

30 Maret 2020

29 Maret 2020

Owahan anyar
Pratélané cekakan:
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

4 April 2020

3 April 2020

Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:N219.

Yayasan Wikimedia
:w:Wikipedia: