Panganan diet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pena karo eggplant lan kemangi ing saos tomat - tomat . Piring minangka bagean saka buku masak kanggo wanita diabetes Diabetes .

Panganan diat (utawa panganan dietetik ) ya iku nuduhake panganan utawa minuman sing resep diowahi kanggo nyuda lemak, karbohidrat, lan / utawa gula supaya bisa dadi bagean saka program penurunan bobot utawa diet. Panganan kaya ngono biasane kanggo mbantu nyuda bobot utawa owah-owahan jinis awak, sanajan suplemen binaraga dirajang kanggo mbantu nambah bobot utawa otot.