Pananggalan surya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku siji pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi sajeroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa kanthi ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing akasa).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]