Pananggalan surya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku sawijining pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi sajeroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa kanthi ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing akasa).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]