Pananggalan surya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku sawijining pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi jroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa sacara ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing angkasa).

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pananggalan_surya&oldid=822578"