Pananggalan surya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pananggalan Surya utawa Kalèndher Solar iku sawijining pananggalan sing tanggalé nuduhaké posisi bumi sajeroning révolusi ngubengi srengéngé (utawa kanthi ekivalèn posisi srengéngé mubeng ing angkasa).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]