Pan Brothers Tex

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT. Pan Brothers Tbk
Publik (IDX: PBRX)
Indhustritekstil
Diyasa1969
Kantor gedhéJakarta, Indonesia
Wong kunci
Ludijanto Setijo
Wijiltekstil
Olèh-olèhanIncrease USD 611.37 Juta (FY 2018)
Increase USD 18.29 Juta (FY 2018)
Gunggung asètIncrease USD 579.06 Juta (FY 2018)
Gunggung ékuwitasIncrease USD 250.59 Juta (FY 2018)
Cacah karyawan
34.909 (2016)
Sana jaringanPan Brothers Tex

PT. Pan Brothers Tbk (IDX: PBRX) iku perusahaan multinasional kang ngasilaké tèkstil ing Jakarta, Indonésia . Perusahaan iki diadegaké ing taun 1969. Perusahaan iki ngasilaké manéka jinis bahan sandhangan .

Pranala njaba[besut | besut sumber]