Pamasak sega

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kompor kompor listrik, kalebu sendok, ngemot nasi sing durung dimasak
Jinis kompor beras lawas umume digunakake ing Walanda dening warga tilas Hindia Belanda (saiki: Indonesia ) ing taun 1950-an. Pameran sing ditampilake ing festival Eurasia Tong Tong Fair 2012.

Pamasak segala utawa kukusan beras minangka alat pawon kang otomatis sing dirancang kanggo nggodhog utawa ngukus beras . Iki kalebu sumber panas, mangkuk masak, lan termostat. Termostat ngukur suhu mangkuk masak lan ngontrol panas. Iki bisa uga duwe sensor lan komponen liyane, lan bisa uga multiguna.