Palo Alto (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palo Alto
220px
Poster resmi
Disutradarani Gia Coppola
Diprodhuseri Vince Jolivette
Miles Levy
Sebastian Pardo
Adriana Rotaru
James Franco
Ditulis déning Gia Coppola
Adhedhasar Palo Alto
déning James Franco
Dibintangi Emma Roberts
James Franco
Jack Kilmer
Nat Wolff
Dimusiki Devonté Hynes
Robert Schwartzman
Sinématografi Autumn Durald
Dibesut déning Leo Scott
Dibabar déning Tribeca Film
Tanggal metu
  • Agustus 29, 2013 (2013-08-29) (Telluride)
  • Mèi 9, 2014 (2014-05-09) (Amerika Serikat)
Suwéné
100 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $1 Juta
Kalarisan $1.2 Juta[1]

Palo Alto nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Gia Coppola adhedhasar saking saking skénario anggitanipun Gia Coppola, kaangkat saking buku Palo Alto pakaryanipun James Franco. Juru damel filem punika antawisipun Vince Jolivette,Miles Levy, Sebastian Pardo, Adrian Rotaru, lan James Franco. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika Emma Roberts, James Franco, Jack Kilmer, Nat Wolff, Zoe Levin, lan Val Kilmer. Tribeca Filem mbabar Palo Alto ing surya 29 Agustus 2013.[2] Kanthi ardhana $1 yuta, sasampunipun pungkas panggiyaran, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $,2 yuta.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Palo Alto". The Numbers. 
  2. Dictio: Palo Alto diakses 13 Mei 2019

Pranala njawi[besut | besut sumber]