Palo Alto (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Palo Alto (film))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Palo Alto nggih punika filem saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Gia Coppola adhedhasar saking saking skénario anggitanipun Gia Coppola, kaangkat saking buku Palo Alto pakaryanipun James Franco. Juru damel filem punika antawisipun Vince Jolivette,Miles Levy, Sebastian Pardo, Adrian Rotaru, lan James Franco. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika Emma Roberts, James Franco, Jack Kilmer, Nat Wolff, Zoe Levin, lan Val Kilmer. Tribeca Filem mbabar Palo Alto ing surya 29 Agustus 2013.[2] Kanthi ardhana $1 yuta, sasampunipun pungkas panggiyaran, filem punika namung kasil ngempalaken arta dumugi $,2 yuta.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Palo Alto". The Numbers. 
  2. Dictio: Palo Alto diakses 13 Mei 2019

Pranala njawi[besut | besut sumber]