Pakuan Ratu, Way Kanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pakuan Ratu, Way Kanan
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Way Kanan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Pakuan Ratu iku kacamatan ing kabupatèn Way Kanan, Lampung.

Cithakan:Kabupatèn Way Kanan

Kabupatèn Way Kanan