Pak Tile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pak Tile
Gambar:Pak Tile.jpg
Lair Enun Tile
Pakaryan aktor, seniman lenong

Haji Enun Tile (lair ing Jakarta, 1933 - tilar donya ing Jakarta, 4 November 1998[1]) ya iku pelawak lan juru main lenong Betawi. Aktor kang akrab kanthi jejuluk Pak Tile iki dikenal masarakat sawisé mèlu dadi paraga ing sinétron Si Doel Anak Sekolahan minangka simbah kakunge si Doel.

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Iklan TV[besut | besut sumber]

  • Permen Kopi Yesco (1997-1998)
  • Balsem Cap Lang (1997) bersama Sion Gideon dan Shinta Bella
  • RCTI (1997-1998)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]