Pak Tile

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pak Tile
Barkas:Pak Tile.jpg
LairEnun Tile
Pakaryanaktor, seniman lenong

Haji Enun Tile (lair ing Jakarta, 1933 - tilar donya ing Jakarta, 4 November 1998[1]) ya iku pelawak lan juru main lenong Betawi. Aktor kang akrab kanthi jejuluk Pak Tile iki dikenal masarakat sawisé mèlu dadi paraga ing sinétron Si Doel Anak Sekolahan minangka simbah kakunge si Doel.

Filmografi[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Iklan TV[besut | besut sumber]

  • Permen Kopi Yesco (1997-1998)
  • Balsem Cap Lang (1997) bersama Sion Gideon dan Shinta Bella
  • RCTI (1997-1998)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]