Pageblug Covid-19 ing Irak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pageblug COVID-19 ing Irak
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahIrak
Kadadéan kapisanNajaf
Surya wiwitan22 Februari 2020–saiki
(2 years, 6 months, 3 weeks and 2 days)
Kadaéan kang kacathet602,331
Mari554,990
Mati
  • 24,300 (dilaporke)
  • 100,000-432,000 (prakiraan The Economist ing 25 Januari 2022)[1]
Sana kang resmi
https://coronavirus.iq

Pageblug Covid-19 ing Irak yaiku bagean saka pageblug kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2).[2] Ing pageblug kasebut, Irak ngelaporke kasus terkonfirmasi kapisan saka panularan SARS-CoV-2 ing 22 Februari 2020 ing Najaf.[3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "The Economist's excess deaths model". The Economist (CDC). January 25, 2022. Dibukak ing January 25, 2022. Unknown parameter |name-list-style= ignored (pitulung)
  2. "Covid-19 situation update in Iraqi Kurdistan". gov.krd/coronavirus-en.
  3. "Iraq announces 1st case of COVID-19 in Najaf". China Daily.