Pageblug Covid-19 ing Aljazair

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pageblug Covid-19 ing Aljazair
Kasus terkonfirmasi miturut provinsi

     1000+ kasus terkonfirmasi      500-999 kasus terkonfirmasi      300-499 kasus terkonfirmasi      100-299 kasus terkonfirmasi

     1-99 kasus terkonfirmasi
Kematian terkonfirmasi miturut provinsi

     100+ kematian      20-99 kematian      10-19 kematian      5-9 kematian      1-4 kematian

     0 kematian
LaraCOVID-19
Turunan VirusSARS-CoV-2
KapernahAljazair
Kadadéan kapisanBlida, Aljazair
Surya wiwitan17 Februari 2020
(3 years, 9 months, 1 week and 6 days)
SumberWuhan, Hubei, Tiongkok
Kadaéan kang kacathetCithakan:COVID-19 data/Text
Mati
Cithakan:COVID-19 data/Text
Sana kang resmi
http://covid19.sante.gov.dz/carte/
https://dz-covid19.com/
http://covid19.cipalgerie.com/en/
https://corona-dz.live/
https://covid19.cdta.dz/

Pageblug Covid-19 ing Aljazair yaiku bagean saka pandemi kabeh donya penyakit koronavirus 2019 (COVID-19) sing disebabke dening sindrom pernapasan akut abot koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Virus kasebut terkonfirmasi tekan Aljazair ing Februari 2020.[1] Ing Desember, Aljazair ngumumke niat kanggo ngeluncurke vaksinasi Covid-19 ing Januari 2021.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Algerian health minister confirms first COVID-19 case". Africa Times. 2020-02-25. Diarsip saka asliné ing 17 March 2020. Dibukak ing 2020-05-25.
  2. "Algeria to start Covid-19 vaccinations in January". Eyewitness News. 2020-12-21. Dibukak ing 2020-12-27.

Cithakan:COVID-19