Ozorków

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ozorków
POL Ozorków COA.svg
Lambang Ozorków
120px
Lokasi Ozorków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ozorków
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ozorków iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.