Our Idiot Brother

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Our Idiot Brother
Gambar:Our Idiot Brother Poster.jpg
Poster film
Disutradarani Jesse Peretz
Diprodhuseri Anthony Bregman
Peter Saraf
Marc Turtletaub
Diskénariyoni Evgenia Peretz
David Schisgall
Carita déning Evgenia Peretz
David Schisgall
Jesse Peretz
Dibintangi Paul Rudd
Elizabeth Banks
Zooey Deschanel
Emily Mortimer
Adam Scott
Kathryn Hahn
Steve Coogan
Hugh Dancy
Rashida Jones
T. J. Miller
Dimusiki Eric D. Johnson
Nathan Larson
Sinématografi Yaron Orbach
Dibesut déning Jacob Craycroft
Perusahaan
prodhuksi
Big Beach Films
Likely Story
Dibabar déning The Weinstein Company
Walkmark Films
Tanggal metu
  • Agustus 26, 2011 (2011-08-26) (Amerika Serikat)
[1]
Suwéné
90 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $5 Juta[2]
Kalarisan $25,861,249[3]

Our Idiot Brother nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Jesse Peretz. Ingkang ngayahi minangka juru damel filem nggih punika Anthony Bregman sesarengan Peter Saraf lan Marc Turtletaub. Skénario kaanggit déning Evgenia Peretz lan David Schisgall. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Eric D. Johnson lan Natan Larson. Sinematografi dipuncakaken déning Yaron Orbach. Wondéné pambesutan filem kalampahaken déning Jacob Craycroft. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, lan Emily Mortimer. Out Idiot Brother kababar surya 26 Agustus 2011 ing Amérikah Sarékat.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Sundance Film Festival 2011: My Idiot Brother". Sundance.Slated.com. Diarsip saka sing asli ing 4 January 2011. Dijupuk 8 January 2011. 
  2. Kaufman, Amy (25 August 2011). "Movie Projector: 'The Help' to brush off the competition again". Los Angeles Times. Dijupuk 25 August 2011. 
  3. http://www.the-numbers.com/movie/My-Idiot-Brother

Pranala njawi[besut | besut sumber]