Orneta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Orneta
POL Orneta COA.svg
Lambang Orneta
120px
Lokasi Orneta
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Orneta
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Orneta (Jerman Wormditt) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.