Only the Brave (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Only the Brave
250px
Poster film Only the Brave
DisutradaraniJoseph Kosinski
DiprodhuseriLorenzo di Bonaventura
Thad Luckinbill
Trent Luckinbill
Michael Menchel
Dawn Ostroff
Molly Smith
Jeremy Steckler
DiskénariyoniKen Nolan
Eric Warren Singer
DibintangiJosh Brolin
Miles Teller
Jeff Bridges
James Badge Dale
Taylor Kitsch
Jennifer Connelly
DimusikiJoseph Trapanese
SinématografiClaudio Miranda
Dibesut déningBilly Fox
Perusahaan
prodhuksi
Black Label Media[1]
Di Bonaventura Pictures[1]
Condé Nast Entertainment[1]
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
  • Oktober 8, 2017 (2017-10-08) (Los Angeles)
  • Oktober 20, 2017 (2017-10-20) (Amerika Serikat)
Suwéné
133 menit[2]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$38 juta[3]
Kalarisan$25,754,574[3]

Only the Brave yaiku filem biografi Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Joseph Kosinski lan digawedening Lorenzo di Bonaventura, Thad Luckinbill, Trent Luckinbill, Michael Menchel, Dawn Ostroff, Molly Smith lan Jeremy Steckler. Manuskrip film iki ditulis dening Ken Nolan lan Eric Warren Singer adhedhasar acara geni alas ing Yarnell, Arizona ing Juni 2013. Juru paragane filem iki Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, James Badge Dale, Taylor Kitsch lan Jennifer Connelly .

Filem Only the Brave yaiku filem kolaborasi kanggo Josh Brolin lan Jeff Bridges sawisé film Grit True . Film kasebut ditayangke ing kutha Los Angeles tanggal 8 Oktober 2017 lan tayang ing Amerika Serikat tanggal 20 Oktober 2017.[4] Film iki ditampa kanthi ulasan apik saka juru kritik.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Josh Brolin minangka Eric "Supe" Marsh
  • Miles Teller minangka Brendan "Donut" McDonough
  • Jeff Bridges minangka Duane Steinbrink
  • James Badge Dale minangka Jesse Steed
  • Taylor Kitsch minangka Chris MacKenzie
  • Jennifer Connelly minangka Amanda Marsh, garwane Eric
  • Geoff Stults minangka Travis Turbyfill
  • Alex Russell minangka Andrew Ashcraft
  • Thad Luckinbill minangka Scott Norris
  • Ben Hardy minangka Wade Parker
  • Scott Haze minangka Clayton Whitted
  • Jake Picking as Anthony "Baby-G" Rose
  • Scott Foxx minangka Travis Carter
  • Dylan Kenin minangka Robert Caldwell
  • Ryan Busch minangka Dustin DeFord
  • Kenny Miller minangka Sean Misner
  • Ryan Jason Cook minangka William Warneke
  • Brandon Bunch minangka Garret Zuppiger
  • Matthew Van Wetter minangka Joe Thurston
  • Michael McNulty minangka Kevin Woyjeck
  • Nicholas Jenks minangka John Percin, Jr.
  • Sam Quinn minangka Grant McKee
  • Andie MacDowell minangka Marvel Steinbrink, garwane Duane
  • Rachel Singer minangka Mrs. McDonough, ibu Brendan
  • Natalie Hall minangka Natalie Johnson

Tanggepane juru kritik[besut | besut sumber]

Film Only the Brave nampa komentar apik saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, film nduweni rating 87%, adhedhasar 142 review, kanthi rating rata-rata 7/10.[5] Adhedhasar Metacritic, filem iki pikantuk nilai saka 72 saka 100, adhedhasar 35 kritik, nuduhake "review apik".[6] Adhedhasar CinemaScore, film iki nemu nilai "A" saka pamirsa film kanggo skala A + nganti F.[7]

Box office[besut | besut sumber]

Film Only the Brave nemu $ 18,343,983 ing Amerika Utara lan $ 7,410,591 ing negara liya. Total pendapatane sing ditampa dening film iki nganti $ 25,754,574, luwih cilik tinimbang budget produksi film $ 38 yuta.

Ing akhir minggu pembukaan, film iki entuk $ 6,002,665, minangka kalima ing box office.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c "Film releases". Variety Insight. Dijupuk January 13, 2017. 
  2. "Only the Brave (12A)". British Board of Film Classification. October 31, 2017. Dijupuk April 26, 2018. 
  3. a b "Only the Brave (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk October 23, 2017. 
  4. McNary, Dave (April 24, 2017). "‘Sicario’ Sequel, ‘Granite Mountain’ Move From Lionsgate to Sony". Variety. Dijupuk April 24, 2017. 
  5. "Only the Brave (2017)". Rotten Tomatoes. Dijupuk October 23, 2017. 
  6. "Only the Brave reviews". Metacritic. Dijupuk October 23, 2017. 
  7. "CinemaScore". cinemascore.com. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]