Once Upon a Time (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Once Upon a Time
Three Lives Three Worlds, Ten Miles Peach Blossoms
Three Lives Three Worlds.jpg
Teaser poster
Prasaja 三生三世十里桃花
Disutradarani Zhao Xiaoding
Anthony LaMolinara
Diprodhuseri Sa Zhilei
Ditulis déning Zhengbing Rongdeng
Adhedhasar Three Lives Three Worlds, Ten Miles Peach Blossoms
déning TangQi Gongzi
Dibintangi Liu Yifei
Yang Yang
Perusahaan
prodhuksi
Alibaba Pictures Group
Beijing Zhonglian Huameng Media Investment
Beijing Ruyi Xinxin Film Investment[1]
Tanggal metu
  • 2017 (2017)
Nagara China
Basa Mandarin

Once Upon a Time (Cina: 三生三世十里桃花) inggih punika filem sandhiwara romantis saking Tiongkok ingkang dipundamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani Zhao Xiaoding lan Anthony LaMolinara, adhedhasar skénario anggitanipun Zhengbing Rongdeng, dipunangkat saking novèl sesirah Three Lives Three Worlds, Ten Miles Peach Blossoms anggitanipun Tang Qi Gongzi.[2] Ingkang maragani filem punika antawisipun Liu Yifei, Yang Yang, lan Peng Zisu. Once Upon a Time dipunbabar ing taun 2017 awujud 2D, 3D lan IMAX 3D.[2][3]

Lampahan[besut | besut sumber]

Filem punika nyariyosaken babagan Bai Qian, salah satungggalipun dewi dan ratu saking Alam Surgawi. Salebetipun pangulandara ing donya, piyambakipun pinanggihan kaliyan Ye Hua ingkang naté nandang katresnan dhumateng piyambakipun, lajeng sesémahan. Nanging lelampahan katresnan piyambakipun sami pinungkas kanthi nggrantes. Ing jagat salajengipun, pacangan kekalih punika pinanggih malih awujud déwa nanging sedaya lelampahan sampun kabusek awit saking panyuwunipun. Ye Hua, ingkang sapunika nglenggahi minangka putra pangéran naga cemeng, 90.000 taun langkung nem tinimbang Bai Qian, pikantuk kalodhangan kaping kalih kagem nresnani malih.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "三生三世十里桃花(2016)". cbooo.cn (ing basa Chinese). Dijupuk August 26, 2016. 
  2. ^ a b "三生三世十里桃花 (2017)". movie.douban.com (ing basa Chinese). douban.com. Dijupuk August 26, 2016. 
  3. ^ "三生三世十里桃花 的海报". movie.douban.com (ing basa Chinese). douban.com. Dijupuk August 26, 2016. 

Ugi pirsani[besut | besut sumber]