Omar Mateen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox criminal

Omar Mir Seddique Mateen iku palaku insiden tetèmbak massa kedadèyan ana ing sajeroning klub-wengi Pulse [1]. Pulse iku sawijiné papan panggona hiburan kanggo para lèlaku gay ing pasisir wétan nagara Amérikah Sarékat. Papan panggonan iki sampun ana miwiti taun 2006 déning Barbara Poma lan Ron Legler [2]. Kedadèyan rajapati iki uga ana ing mangsa 12 Juni 2016 ing kutha Orlando, nagara bagèan Florida, Amérikah Sarékat [3]. Dening sadurungé lelakon rajapati ing panggonan kafé Pulse, Omar ngasta bédhil otomatis lan pistol siji ingkang disimpèn ing kamar hotel [4].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]