Olsztynek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Olsztynek
POL Olsztynek COA.svg
Lambang Olsztynek
120px
Lokasi Olsztynek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Olsztynek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Olsztynek (Jerman Hohenstein) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.