Oliver Norburn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Oliver Norburn
Katerangan priangga
Jeneng dawa Oliver Lewis Norburn[1]
Tanggal lair (1992-10-26) 26 Oktober 1992 (umur 29)[1]
Papan lair Bolton,[1] Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 8
Karir nom
Chelsea
2009–2011 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2012 Leicester City 0 (0)
2011Bristol Rovers (nyileh) 5 (0)
2012–2014 Bristol Rovers 51 (3)
2014–2015 Plymouth Argyle 14 (0)
2015–2016 Guiseley 20 (3)
2016–2017 Macclesfield Town 24 (5)
2017–2018 Tranmere Rovers 42 (4)
2018– Shrewsbury Town 71 (14)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20:42, 5 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 20:25, 12 November 2019 (UTC)

Oliver Lewis Norburn (lair 26 Oktober 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Grenada sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c Cithakan:Hugman
  2. "Oliver Norburn". www.shrewsburytown.com. Shrewsbury Town F.C. Dibukak ing 11 July 2020.